Kwaliteit door betrokkenheid

IT'S NOT JUST BELIEF IN TECHNOLOGY.
IT'S BELIEF IN PEOPLE.

CACI is hét centrum met kennis en ervaring in het Hoger Onderwijs. Met zeventig medewerkers is CACI al vele jaren actief op dit gebied in Nederland. Met het vlaggenschip OSIRIS is CACI duidelijk herkenbaar. OSIRIS wordt gebruikt door meer dan 70% van de HO-instellingen en door meer dan de helft van de studenten in Nederland. Buiten het Hoger Onderwijs realiseert CACI maatwerkoplossingen op basis van OpenSource, Jira en Oracle. Opdrachtgevers zijn ondermeer het RIVM, Gaz de France, SWK, RCI en CB&I. Stuk voor stuk opdrachtgevers waarmee CACI een langdurige relatie heeft. CACI bv is een volle dochter van het in London gevestigde CACI Ltd, op haar beurt een volle dochter van het Amerikaanse CACI International Inc. CACI International Inc. is een aan de NYSE beursgenoteerde organisatie een jaarlijkse omzet van meer dan $ 3.8 miljard en ongeveer 20.000 medewerkers. Wereldwijd richt CACI zich op de levering van marketing solutions en informatiesystemen aan lokale en centrale overheid, onderwijsinstellingen en aan bedrijven in veel industriële sectoren.

Uw data is in goede handen

ISAE 3402 Type II

Onze partners:


Hart- en vaatziekten verslaan!

Elke dag overlijden er meer dan 100 mensen aan hart- en vaatziekten in Nederland en in totaal zijn er ruim 1 miljoen hart- en vaatpatiënten. De Hartstichting zet zich in om hart- en vaatziekten te verslaan. Ze financieren onderzoek, geven steun en voorlichting aan patiënten en willen extra levens redden bij een hartstilstand.

De Hartstichting werkt samen met wetenschappers, artsen, samenwerkingspartners en vele vrijwilligers aan oplossingen om hart-en vaatziekten eerder op te sporen en beter en sneller te behandelen. Onze missie is: hart- en vaatziekten te verslaan!

CACI ondersteunt als donateur het belangrijke werk van de Hartstichting. We doen dit van harte in het kader van onze verantwoordelijkheid voor de maatschappij.

Neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Contact

Vul uw naam in, a.u.b.
Invalid Input
Laat ons weten wat uw email adres is, a.u.b.
Invalid Input
Laat ons weten hoe wij u van dienst kunnen zijn, a.u.b.
Om het formulier in te dienen, moet u specifiek toestemming geven
Invalid Input

CACI bv

De Ruijterkade 7
1013 AA Amsterdam
+31 (0)88 - 654 35 00

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!