Ondertekening bij HAS Hogeschool

HAS Hogeschool krijgt nieuw Student Informatie Systeem

HAS Hogeschool krijgt een nieuw Student Informatie Systeem (SIS). De Europese aanbesteding voor het nieuwe SIS werd recent afgerond. De opdracht is gegund aan het bedrijf CACI, het nieuwe systeem heet OSIRIS. Op 15 april tekenden HAS Hogeschool en CACI officieel de samenwerkingsovereenkomst. In maart 2020 moet het nieuwe systeem volledig gerealiseerd en in gebruik genomen zijn. 

Lees verder

Groepsfoto SIS MBO

Negen samenwerkende mbo-instellingen kiezen voor OSIRIS

Onder het toeziend oog van de Stuurgroep leden, verantwoordelijk voor de keuze van een nieuw SIS, hebben negen samenwerkende mbo-instellingen en CACI op vrijdag 22 maart 2019 de contracten ondertekend voor de implementatie, innovatie en beheer van OSIRIS. Dat na een lange en zorgvuldig uitgevoerd aanbestedingstraject de keus is gevallen op OSIRIS heeft o.a. te maken met de integratiemogelijkheid voor het mbo met het hoger onderwijs en de ruime kennis en ervaring die er is met flexibel - en gepersonaliseerd onderwijs. Er is behoefte aan een Studentinformatiesysteem die dit kan faciliteren.

Lees verder

Wageningen University & Research campus

Wageningen University & Research kiest voor OSIRIS

Met OSIRIS lopen we minder risico’s

In december 2018 viel de beslissing over een grote aanbesteding van de Wageningen Universiteit & Research. Na een uitgebreide selectieprocedure, waarbij elke leverancier urenlang werd bevraagd over de waarden van de WUR zoals klantvriendelijkheid, professionaliteit en flexibiliteit, kwam CACI met OSIRIS als winnaar uit de bus. Ingrid Hijman, Head Student Service Center, is er blij mee. ‘OSIRIS geeft mij de zekerheid dat ik up-to-date ben met wet- en regelgeving en bijvoorbeeld de aansluiting op Studielink. Met OSIRIS lopen we minder risico’s dan voorheen.’

Lees verder

MBO Koppelpunt geaccepteerd!

Vanmiddag heeft de acceptatietest van het MBO koppelpunt plaatsgevonden. Dit gebeurde bij ROC de Leijgraaf. In samenwerking met Education Online (SIS) en Kennisnet (VO koppelpunt) zijn de testscenario’s met succes doorlopen. Hiermee heeft saMBO ICT het MBO koppelpunt nu formeel geaccepteerd!

Lees verder

OSIRIS Debiteur

OSIRIS Debiteur - Alle financiële functionaliteiten geïntegreerd binnen OSIRIS!

Voor elke onderwijsinstelling is een waterdicht debiteurenbeheer essentieel. Het gaat immers om veel geld. Bij het reguliere HBO en WO-onderwijs gaat het al snel om duizenden studenten, die elk ruim € 2.000 aan collegegeld betalen. Reken maar uit. En ook in het contractonderwijs vormen de inkomsten van de studie- en cursusgelden de primaire voorwaarde voor het bestaan. Door OSIRIS aan het financiële systeem te koppelen, worden alle gegevens uitgewisseld die voor het innen van de gelden noodzakelijk zijn. OSIRIS, financiële administratie en de bank communiceren met elkaar tot de student volledig is ingeschreven. Als alles goed is ingericht, kan er weinig misgaan.

Lees verder

Hogeschool iPabo kiest voor OSIRIS met nieuwe stagemodule

Op 12 juli, de laatste dag voor de vakantie, tekende Titia Bredée als voorzitter van het College van Bestuur van iPabo het contract met CACI. Frans Kool, IT-manager en Monique Willard, hoofd studentenadministratie zijn degenen die ervoor moeten zorgen dat OSIRIS begin volgend jaar live kan.

Lees verder

Hogeschool Utrecht kiest voor OSIRIS SaaS

Wederom heeft een grote onderwijsinstelling gekozen voor een migratie naar OSIRIS SaaS. Dit keer is het Hogeschool Utrecht. Met de migratie van OSIRIS on premise naar OSIRIS SaaS worden de bestaande koppelingen van OSIRIS SaaS met de andere systemen gerouteerd via OSIRIS Link. Hogeschool Utrecht is de 21e onderwijsinstelling die wordt aangesloten. Onder meer Universiteit Utrecht, Haagse Hogeschool en Zuyd Hogeschool gingen hen al voor.

Lees verder

Algemene indruk stand HO-link 2018

CACI kijkt terug op een geslaagde HO-link

Vorige week donderdag en vrijdag was het opvallend rustig op de 11e etage van het Havengebouw in Amsterdam. Ontwikkelaars en consultants van CACI waren afgereisd naar Noordwijkerhout om daar professionals uit het hoger en wetenschappelijk onderwijs te ontmoeten, te informeren en te inspireren. Op de meterslange stand werden demonstraties getoond van de nieuwe modulen van OSIRIS. Er werden discussies gevoerd over het onderwijs en ervaringen uitgewisseld. Daarnaast was CACI medeverantwoordelijk voor kennissessies en een inspiratiecafé. 

Lees verder

Amsterdam

De Ruyterkade 7
1013 AA Amsterdam
+31 (0)88 - 654 35 00

Breda

Claudius Prinsenlaan 146 A
4818 CP Breda
+31 (0)88 - 654 34 00

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!