MBO Koppelpunt geaccepteerd!

Vanmiddag heeft de acceptatietest van het MBO koppelpunt plaatsgevonden. Dit gebeurde bij ROC de Leijgraaf. In samenwerking met Education Online (SIS) en Kennisnet (VO koppelpunt) zijn de testscenario’s met succes doorlopen. Hiermee heeft saMBO ICT het MBO koppelpunt nu formeel geaccepteerd!

Lees verder

OSIRIS Klantendag, de student centraal

De OSIRIS klantendag in Pakhuis De Zwijger ging op 30 oktober van start met een recordaantal aanmeldingen en een vol, gevarieerd programma. Het weer werkte niet mee. De eerste echte herfstdag van 2018 zorgde voor veel vertraging. Bezoekers kwamen letterlijk binnendruppelen en maakten dankbaar gebruik van de aangeboden koffie, thee en donuts. 

Om 10.15 uur nam dagvoorzitter Ulf Thor de microfoon in de grote zaal, die toen toch al voor een groot deel was gevuld. Hij sprak de hoop uit dat iedereen, ondanks het slechte weer, met een warm en zonnig gevoel naar huis zou gaan en nam de aanwezigen meteen mee in de stand van zaken met betrekking tot OSIRIS. In 2018 zijn twee nieuwe klanten aangesloten: Van Hall Larenstein in Leeuwarden en Velp en iPABO in Amsterdam. Bij Van Hall Larenstein heeft dat geleid tot de ontwikkeling en implementatie van de debiteurenmodule en voor iPABO wordt de stagefunctionaliteit binnen OSIRIS enorm uitgebreid.

Lees verder

OSIRIS Debiteur

OSIRIS Debiteur - Alle financiële functionaliteiten geïntegreerd binnen OSIRIS!

Voor elke onderwijsinstelling is een waterdicht debiteurenbeheer essentieel. Het gaat immers om veel geld. Bij het reguliere HBO en WO-onderwijs gaat het al snel om duizenden studenten, die elk ruim € 2.000 aan collegegeld betalen. Reken maar uit. En ook in het contractonderwijs vormen de inkomsten van de studie- en cursusgelden de primaire voorwaarde voor het bestaan. Door OSIRIS aan het financiële systeem te koppelen, worden alle gegevens uitgewisseld die voor het innen van de gelden noodzakelijk zijn. OSIRIS, financiële administratie en de bank communiceren met elkaar tot de student volledig is ingeschreven. Als alles goed is ingericht, kan er weinig misgaan.

Lees verder

Hogeschool iPabo kiest voor OSIRIS met nieuwe stagemodule

Op 12 juli, de laatste dag voor de vakantie, tekende Titia Bredée als voorzitter van het College van Bestuur van iPabo het contract met CACI. Frans Kool, IT-manager en Monique Willard, hoofd studentenadministratie zijn degenen die ervoor moeten zorgen dat OSIRIS begin volgend jaar live kan.

Lees verder

OSIRIS Klantendag 30 oktober 2018 - Save the date!

Op dinsdag 30 oktober staan de deuren van Pakhuis de Zwijger open voor alle HO-instellingen die werken met OSIRIS. Ontmoet collega's werkzaam bij andere onderwijsinstellingen en raak geïnspireerd door de lezingen en themasessies. Tevens is er een kennismaking met OSIRIS 6.18.2. Zoals altijd zorgen we ervoor dat je vol energie en met een warm gevoel weer bij ons weggaat. 

Lees verder

Hogeschool Utrecht kiest voor OSIRIS SaaS

Wederom heeft een grote onderwijsinstelling gekozen voor een migratie naar OSIRIS SaaS. Dit keer is het Hogeschool Utrecht. Met de migratie van OSIRIS on premise naar OSIRIS SaaS worden de bestaande koppelingen van OSIRIS SaaS met de andere systemen gerouteerd via OSIRIS Link. Hogeschool Utrecht is de 21e onderwijsinstelling die wordt aangesloten. Onder meer Universiteit Utrecht, Haagse Hogeschool en Zuyd Hogeschool gingen hen al voor.

Lees verder

Algemene indruk stand HO-link 2018

CACI kijkt terug op een geslaagde HO-link

Vorige week donderdag en vrijdag was het opvallend rustig op de 11e etage van het Havengebouw in Amsterdam. Ontwikkelaars en consultants van CACI waren afgereisd naar Noordwijkerhout om daar professionals uit het hoger en wetenschappelijk onderwijs te ontmoeten, te informeren en te inspireren. Op de meterslange stand werden demonstraties getoond van de nieuwe modulen van OSIRIS. Er werden discussies gevoerd over het onderwijs en ervaringen uitgewisseld. Daarnaast was CACI medeverantwoordelijk voor kennissessies en een inspiratiecafé. 

Lees verder

Vereniging Hogescholen verwelkomt de Politieacademie als geassocieerd lid

De Politieacademie als geassocieerd lid toegelaten tot de Vereniging Hogescholen. Tijdens een feestelijke bijeenkomst ondertekenden Thom de Graaf, voorzitter van de Vereniging Hogescholen en Leon Kuijs, directie Politieacademie, het certificaat van lidmaatschap. Zij deden dit in aanwezigheid van Kathelijne van Kammen, directie Politieacademie, Leonard kok, namens de korpsleiding en Ron Minnée en Carola Hageman, directie Vereniging Hogescholen. De Politieacademie is het eerste geassocieerd lid van de Vereniging Hogescholen.

Lees meer op de website van Vereniging Hogescholen.

Amsterdam

De Ruyterkade 7
1013 AA Amsterdam
+31 (0)88 - 654 35 00

Breda

Claudius Prinsenlaan 146 A
4818 CP Breda
+31 (0)88 - 654 34 00

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

CACI maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Akkoord