Geert Loer en Ricardo van Aken

Even voorstellen, onze nieuwe consultants: Geert Loer en Ricardo van Aken

Bij CACI blijven we investeren in kennis, vaardigheden en mensen. We hebben twee jonge mensen aangenomen, die als consultant aan de slag zijn gegaan. Allebei hebben ze heel bewust voor CACI gekozen, maar wel vanuit een verschillende achtergrond. Ze stellen zichzelf kort voor.

Waar komen jullie vandaan?

Geert: ‘Als je bedoelt waar ik ben opgegroeid, dan is dat Groningen. Daar heb ik ook Toegepaste Taalwetenschap gestudeerd. Intussen heb ik een appartement in Maarssen.’ 

Ricardo: ‘Ik ben geboren in Capelle, opgegroeid in Rotterdam en woon nu in Spijkenisse. Ik heb Psychologie gestudeerd aan de faculteit Sociale Wetenschappen van de Erasmus Universiteit.’

Waarom hebben jullie voor CACI gekozen?

Geert: ‘Na mijn studie kwam ik erachter dat ik niet tot mijn 67e alleen maar met taalkunde wilde werken. Tijdens mijn master had ik me al beziggehouden met programmeren en het bouwen van websites, dus lag de combinatie van ICT en onderwijs voor de hand. En dan kom je al snel bij CACI terecht.’

Ricardo: ‘Na mijn studie heb ik bij de Erasmus Universiteit gewerkt. We hadden daar een zelfgebouwd systeem waarmee onder meer groepsindelingen werden gemaakt voor het onderwijs. Dat klinkt eenvoudig, maar is erg complex. Ook heb ik er gewerkt met Canvas, een systeem voor leermiddelen. Ik kende OSIRIS al en wist dat als ik een keer iets anders wilde, CACI voor mij de enige aantrekkelijke optie zou zijn.’

Wat houdt je verder nog bezig?

Geert: ‘Ik ben een tijd in Mexico geweest en heb daar onder meer presentaties gegeven over regionale taalverschillen. De liefde voor de Mexicaanse keuken heb ik meegenomen naar Nederland. Ik kook dus graag. Als ik vrienden te eten krijg, maak ik bij voorkeur Cochinita. Dat is een soort draadjesvlees dat je eet met allerlei lekkere bijgerechten, waaronder aardappel, mais en cactus.  Verder hou ik van handbal en ga ik graag met vrienden ergens wat drinken. Voor mij bestellen ze dan steevast een I.P.A.’

Ricardo: ‘Ik hou ook van lekker eten. Bij voorkeur Italiaans en verder hou ik erg van zoetigheid. Dat is ook de reden dat ik ben gaan hardlopen en me met enkele collega’s heb aangemeld voor de Dam-tot-Damloop in september. Ik kijk graag series en films. The Sinner op Netflix is een van mijn favorieten en in de bioscoop heb ik genoten van The Expendables. Wil je een goede horrorfilm zien? Kijk dan eens The Conjuring 2.’

Wat is je ambitie?

Geert: ‘Ik ben intussen aardig bekend met de manier waarop het hoger onderwijs is georganiseerd. Dus dat neem ik mee. Mijn interesses liggen vooral in het beleid en de logistiek in het onderwijs. Op het gebied van ICT kan ik nog veel leren en dat hoop ik hier bij CACI te bereiken.’

Ricardo: ‘Ik heb heel bewust voor CACI gekozen, omdat ik alles wat in het werk mijn interesse heeft, hier verder kan ontwikkelen: projectmatig werken, processen optimaliseren en samen met je opdrachtgever slimme ICT-oplossingen bedenken.’

Amsterdam

De Ruyterkade 7
1013 AA Amsterdam
+31 (0)88 - 654 35 00

Breda

Claudius Prinsenlaan 146 A
4818 CP Breda
+31 (0)88 - 654 34 00

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!