Een leven lang op reis met OSIRIS

Loes Damhof begon de dag op HO-link met haar droom dat iedereen een leven lang zou blijven leren. Geen grens meer tussen school en werk, maar deze twee integreren in kennis- en vakgebieden. Robbert Serné neemt het stokje over van Loes en neemt de aanwezigen mee in een leven lang op reis met OSIRIS. In een presentatie laat hij zien hoe een student in het buitenland zich via OSIRIS aanmeldt voor een studie in Nederland en daarna, ook in zijn werkende leven, met OSIRIS blijft werken.

De Roadmap, een pakket vol innovatie

Robbert neemt de verschillende onderdelen van het OSIRIS door en vertelt er meteen bij wat er gaat veranderen. Het is een flink verhaal. Zo worden Aanmelden en Student met elkaar samengevoegd tot een module en beschikbaar gemaakt op de smartphone. 

OSIRIS Analytics is nu al AVG-proof en wordt verder uitgebouwd om ook de uitstroom van studenten beter te kunnen monitoren. Ook kan in de toekomst Analytics worden verrijkt met data uit bronnen als Studie123 en 1cijferHO.

De PlanApp, waarmee studenten hun curriculum kunnen inrichten en monitoren, wordt geschikt gemaakt als een oriëntatietool voor aankomende studenten en ingericht als uitgangspunt voor roostermakers en planners. De Studenten App krijgt meer functies, zoals een datumplanner en MyTimetable.

Met OSIRIS Zaak kunnen onderwijsinstellingen de papierstroom beperken, door processen en overzichten te digitaliseren en automatiseren. Dat biedt overzicht voor de back office en voor de student, die altijd inzicht heeft in de laatste stand van zaken als het gaat om een aanvraag of inschrijving. Om in te spelen op de AVG wordt er een chatbox aan toegevoegd, die in een volledig veilige omgeving functioneert.

OSIRIS Contractonderwijs, een leven lang leren

We blijven studeren, ook na onze studietijd. Voor opleidingen in aanvulling op onze loopbaan, is OSIRIS Contractonderwijs ontwikkeld. Onderwijsinstellingen die programma’s voor professionals aanbieden, kunnen hier gebruik van maken. Een voorbeeld is Nyenrode Business Universiteit. De module biedt faciliteiten voor de intake, het volgen van de studie en de facturatie. Binnenkort wordt de onderwijscatalogus vernieuwd en het aantal verplichte invulvelden verminderd.

Amsterdam

De Ruyterkade 7
1013 AA Amsterdam
+31 (0)88 - 654 35 00

Breda

Claudius Prinsenlaan 146 A
4818 CP Breda
+31 (0)88 - 654 34 00

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!